Cauta:     Cautare avansata
Rasfoiti dupa categorie:
Glosar | Pune o întrebareInstalare Program

Adauga comentariu
Vizualizari: 6790
Voturi: 1
Comentarii: 0
Instalare Program
Pentru aplicaţia:
1) Monopost: descărcaţi aplicaţia monopost cu server firebrid inclus şi o instalaţi.
2) Reţea: descărcaţi aplicaţia de reţea cu server postgresql inclus şi o instalaţi.
3) Clienţi de reţea: descărcaţi aplicaţia client şi o instalaţi, nu trebuie să lansaţi aplicaţia decât după ce aţi copiat din directorul aplicaţiei server fişierul Balanţa.CF în directorul aplicaţiei client. Acest fişier conţine informaţia legată de conectare la serverul aplicaţiei. El este creat la instalarea aplicaţiei ce conţine un server.

4) Alte opţiuni - Utilizatori avansaţi: Dacă aveţi deja un server sql instalat sau doriţi conectarea la MySQL sau MsSQL, citiţi suportul privind Alege Server Sql - Instalarea manuală a aplicaţiei.
5) Magazin Online + Aplicaţia de Reţea: Descărcaţi şi instalaţi kitul Balanta Profesional Reţea - (Web cu Server).
6) Magazin Online - Utilizatori avansaţi: Fiecare aplicaţie Balanta Profesional accepta un fişier Shop.CF ce conţine parametrii de conectare la un server sql ai unui magazin online. Parametrii de conectare sunt similari cu cei din Balanţă.CF - se pot face combinaţii de genul Aplicatie-Firebrid + Magazin-MySQL; (combinaţii între cele patru tipuri de servere sql acceptate).
Actualizarea
Actualizarea aplicaţiei se poate efectua în două moduri:
1) Dacă dispuneţi de o conexiune la internet pe calculatorul pe care se afla instalată aplicaţia se poate alege din modulul Întreţinere->Actualizare. Avantajul acestei metode constă în simplicitate şi în faptul că sunteţi anunţaţi de actualizările disponibile În cazul apariţiei unei versiuni noi va apare pe bară inferioară o notificare, care precizează actualizarea disponibilă. Dacă mutaţi săgeata mouselui pe acesta notificare şi daţi click, va apare un balon informativ care vă va preciza conţinutul actualizării.
2) În cazul în care nu aveţi disponibilă o conexiune la internet pe calculatorul pe care pe care este instalată aplicaţia. În acest caz puteţi consulta paginile forumului privind modificările aduse aplicaţiei şi descarcă aplicaţia pe care o puteţi instala peste aplicaţia existenţa. În cazul versiunii de reţea, veţi descărca clientul de reţea. E indicat să faceţi instalarea pe fiecare staţie unde există instalată aplicaţia, pentru a nu exista versiuni diferite ale aplicaţiei în staţii diferite. În cazul acesta este posibil ca aplicaţiile ne actualizate să nu funcţioneze corespunzător.
Un caz aparte îl reprezintă trecerea de la o versiune inferioară a aplicaţiei la o versiune superioară. Acest gen de actualizare este gratuită, dar necesită măsuri suplimentare de siguranţă. În acest scop este recomandat să faceţi o salvare a bazei de date, eventual şi a aplicaţiei. În cazul variantei monopost este suficient să faceţi o copie a directorului aplicaţiei cu subfolderele corespunzătoare. În cazul aplicaţiei de reţea, prima lansare a unei aplicaţii client actualizata va face modificările necesare trecerii de la o versiune la alta. Nu este recomandat să lansaţi simultan mai multe aplicaţii în acesta fază. După actualizarea bazei de date, clienţii cu versiuni inferioare ar putea să funcţioneze necorespunzător.
Obs. Aplicaţia monopost va funcţiona şi în noua locaţie unde aţi efectuat copierea sa, dacă este pe acelaşi calculator unde se afla şi directorul iniţial.
Altele din aceasta categorie
document Ce deosebire este intre a tine gestiunea stocurilor cu un program separat si a lucra cu un sistem de gestiune si contabilitate precum Balanta Profesional ?
document Programul Balanta Profesional respecta legislatia in vigoare?
document As dori sa stiu daca cu programul Balanta Profesional pot tine contabilitatea primara a societatii
document Am un magazin alimentar si fac zilnic foarte multe plati catre furnizori atat cu numerar cat si cu CEC si BO, in Balanta Profesional pot tine o evidenta a acestor plati?
document Am o casa de marcat si as dori sa stiu daca se poate conecta cu programul d-voastra?
document Programul Balanta Profesional contine si Jurnalele pentru vanzari si aprovizionari care se listeaza lunar?
document Care sunt cerintele minime de rulare?
document Stocuri si Solduri Initiale
document Aplicatii distribuite teritorial
document Alegere server SQL
document Instalare manuala Program
document Instalare MSDE
document Gazduire Gratuita Magazin Online Balanta Web
document Tutorial instalare MySQL
document Gestiune Magazin Online
document Scurt exemplu
document Cum pot schimba numele unui furnizor sau client
document Folosirea filtrelor si sortarii in tabela
document TVA la incasare
document Schimbari in structura programelorRSS

2017 All Rights Reserved | by: www.gestiune-sql.ro