Cauta:     Cautare avansata
Rasfoiti dupa categorie:
Glosar | Pune o întrebareDe ce este bine sa folosim un Server SQL

Adauga comentariu
Vizualizari: 961
Voturi: 0
Comentarii: 0

De ce este bine sa folosim un Server SQL

1)Volum mare de date. Folosind un server SQL putem pastra si analiza un volum mai mare de date decit folosind alte tipuri de baze de date. Poate ca la inceput, volumul de date nu ne pare asa mare, dar daca tinem seama ca afacerea poate sa se intinda pe mai mult de 5 ani, alegerea unui soft de contabilitate, care este conectat si cu partea de comercial, si ne referim la stocurile de materiale, mijloacele fixe cu amortizarile implicate, vom constata ca aceasta solutie nu este doar o optiune, ci o necesitate.

3)Universalitatea. Este mult mai usor sa faci un transfer de date dintr-un server SQL in altul, de regula exista un standard al limbajului SQL , tipul de date sunt compatibile, chiar si procedurile se pot exporta cu unele modificari. Deci daca dorim sa alegem un alt program de contabilitate sau stocuri, modificarile necesare vor fi minime.

4)Acesabilitatea. Intr-o periada de dezvolare rapida a internetului, serverele SQL asigura accesarea datelor in mod protejat de oriunde exista posibilitatea de conectare. Ne putem extinde afacerea fara costuri suplimentare si in acelasi timp avem controlul eficient si rapid la date, chiar daca avem puncte de distributie repartizate geografic.
Altele din aceasta categorie
document Ce deosebire este intre a tine gestiunea stocurilor cu un program separat si a lucra cu un sistem de gestiune si contabilitate precum Balanta Profesional ?
document Programul Balanta Profesional contine si Jurnalele pentru vanzari si aprovizionari care se listeaza lunar?
document Deducerea TVA pentru combustibil în 2012
document ClarificariRSS

2017 All Rights Reserved | by: www.gestiune-sql.ro