Cauta:     Cautare avansata
Rasfoiti dupa categorie:
Glosar | Pune o întrebareIntretinere

Adauga comentariu
Vizualizari: 922
Voturi: 0
Comentarii: 0

Intretinere
In acest modul avem posibilitatea de a stabilii:

 ·    Datele firmei - introducere cod inregistrare 
 ·    Parametrii de conectare 
 ·    Administra utilizatorii 
 ·    Administrarea gestiunilor 
 ·    Configurare case de marcat 
 ·    Administrare Comenzi 
 ·    Salvari Date Aplicatie 
 ·    Refacere Date Aplicatie
Datele firmei precum si o varietate de optiuni se pot accesa din acest modul. Aici stabilim contul implicit folosit la facturare, numarul de telefon si fax, ( atentie datele se transmit si in Declaratia 394) tipul unitatii ( Adaos Comercial = 0 pentru unitatile productive), cota de TVA ( platitor sau neplatitor de TVA, repectiv scutit ).
Configuram facturile, seriile, stabilim LOGO firmei si fundalurile celor trei tipuri de facturi. Fisiere trebuie sa fie JPG, iar formatul sa respecte dimensiunile impuse. Stabilim datele pentru vanzatorul implicit ( daca nu sunt creeati utilizatori, se folosesc aceste setari ). Pentru fundaluri recomandam colori estompate in cele 3 nuante, nu folositi imagini ce au coloarea neagra deoarece se va suprapune cu datele continutului facturii. Data scadenta implicita se stabileste tot aici, daca nu doriti sa apara N , daca doriti sa apara data scadenta pe factura puneti D.
Optiuni program
Daca folositi sau nu cititoare cu coduri de bare, daca doriti citirea si creerea unei baze de date cu cursul valutar (BNR) in Euro si USD.
Tot aici se complecteaza si codul de inregistrare, pe care il obtineti apelind linkul asociat.

 
RSS

2017 All Rights Reserved | by: www.gestiune-sql.ro