Export Date

Previous Top 


Export Date
Export Date in Saga

Din Meniu->Diverse->Export Date

Export in Saga

Pentru importul intrarilor de marfa (niruri) avem nevoie de furnizori existenti in aplicatia de SAGA, deoarece pentru furnizori noi introdusi trebuie sa le atribuim coduri in continuare, iar pentru cei existenti deja, ne trebuie codul de furnizor la exportul datelor de intrare.

saga-furnizori

Vel_Pitar este firma exemplu folosita pentru export, fisierul este un DBF si se va importa in aplicatia noastra. aveti nevoie de cel putin versiunea 1.0.2.8 actualizare 04.02.2019 pentru a efectua operatia, Intretinere->Import-Export->Export Saga

import-saga

Se va incarca fisierul generat anterior, dupa care butonul executa devine valabil si se poate selecta o data, din luna pe care urmeaza sa o exportam in Saga. Se va genera cu aceasta ocazie doua fisiere de importat in Saga, furnizorii noi si intrarile.

data-niruri

De regula se alege ultima zi din luna, dar nu are importanta, urmare a importului se va genera doua fisere baza de date:

Fisiere de importat in Saga(C:\GeoService\export):
Furnizori_31-01-2019_31-01-2019_1.DBF
IN_31-01-2019_31-01-2019_1.DBF
Se intra din nou in Saga si se face importul de date, daca nu este pe calculatorul local, atunci se transfera pe un stick usb sau transmite ca atasamente prin email contabilului.

saga-import

Nu este necesar sa bifati actualizare nomenclator furnizori, deoarece fisierul contine doar furnizorii noi care nu au coduri.