Email:contact[at]gestiune-sql.ro | Telefon:+40 0762622865  

Balanţa Profesional USB

Balanta USB

Aplicaţia Balanta Profesional pentru dispozitive USB sau descărcare locală într-un director local. Se prezintă sub forma unui fişier zip.
După dezipare se lansează scriptul run.cmd cu drepturi administrative.
Nu necesită instalare, dar adăugă câteva fişiere necesare sistemului de operare, fără să afecteze alte programe. Util pentru testare, instalare multifirme sau portabilitate. Activarea se face alegând Server Reţea. Pe o unitate pot exista mai multe Balanta Profesional USB cu acelaşi cod de activare (mai multe firme), dar doar una sigură poate rula la un moment dat.
Nu se poate folosi în reţea, deşi are toate atributele necesare accesării. Serverul ataşat este activat atâta timp cât aplicaţia rulează.

DescarcãCumpãrã

Balanţa Profesional (Server)

Client Retea

Balanta Profesional Monopost sau Reţea cu Server Inclus: PostgreSQL.
Securitate : PostgreSQL foloseşte metode de criptare a datelor, MD5, pentru comunicarea între aplicaţia client şi server şi de aceea este recomandat a fi folosit la crearea unei reţele prin intermediul internetului. Instalaţi pe un calculator la sediul societăţii serverul SQL, şi îl puteţi accesa, cunoscând datele de conectare şi parola, de oriunde există posibilitatea de conectare la internet a calculatorului utilizatorului, de acasă, de pe aeroport sau camera de hotel.
Accesibilitate : Puteţi să accesaţi serverul de pe orice calculator din reţea, dacă folosiţi internetul, puteţi folosi aplicaţia de pe orice calculator cu acces la internet, trebuie să configuraţi doar serverul să fie accesibil din internet;
Multi utilizator : Accesul la sever este cu parola stabilită de dvs, puteţi folosi oricâte staţii de lucru doriţi;

DescarcãCumpãrã

Balanţa Profesional - Client (Fără Server)

client retea

Folosiţi clientul dacă doriţi să adăugaţi staţii de lucru sau să configuraţi manual conectarea aplicaţiei la server.
Este utila si la instalarea abonamentelor pe calculatoare, daca doriti mai multe firme accesate de pe acelasi calculator, trebuie sa copiati directorul clientului instalat, redenumindu-l, si sa puneti în directorul aplicatiei, fisierul de configurare achizitionat. Dacă aveţi deja instalată aplicaţia cu server PostgreSQL, copiaţi de pe server fişierul Balanţa.CF, pe staţii unde instalaţi acest client.
Utilă dacă doriţi să actualizaţi aplicaţia în locaţii fără posibilitate de conectare la internet .

DescarcãCumpãrã

Balanţa Profesional - (Web cu Server)

Balanta Web

Setup Aplicaţie cu server PostgreSQL şi Magazin OnLine - Sincronizare stocuri-Preluare Comenzi.
Aplicaţia noastră web oferă un magazin online funcţional cu toate elementele necesare conectării cu Balanta Profesional Reţea. Aplicaţia Web conţine o platformă software bazată pe Open Source şi include Apache, PostgreSQL and PHP care sunt distribuite sub licenţa Apache 2.0
Pentru ca aplicaţia să poată fi accesată de potenţiali cumpărători ai produselor dvs. va trebui să aveţi un nume de domeniu asociat adresei plăcii de reţea a calculatorului pe care este instalată aplicaţia.
Despre cum se instalează un Magazin Online citiţi în pagina de suport. DescarcãCumpãrã

Balanţa Profesional Monopost Firebird

Balanta Profesional

Setup aplicaţie monopost cu Server SQL Firebird inclus. Nu necesită instalarea separată a serverului. Clienţii ce folosesc varianta cu server Firebird sunt rugaţi să treacă la Postgresql. Pot opta şi pentru achiziţionarea unui abonament, caz în care facem gratuit transferul fişierelor de firma GDB la baze de date Postgresql.

Oferta Abonamente

Balanţa Profesional pentru Android

Balanta Android

Aplicatia Balanta Profesional pentru dispozitive Android.
Cu ajutorul acesteia poti fi intotdeauna la curent cu ultimile modificari intervenite in cadrul aplicatiei Balanta Profesional.
Descarcã
Script pentru generare datafeed pentru Magazin Balanta Web. Datafeedul este un fişier care este generat automat pe baza informaţiilor despre produsele magazinului şi se foloseşte pentru a introduce produsele in comparatoarele de preţuri. Astfel sunteţi găsiţi mai uşor. Multe comparatoare de preţuri afişează gratuit produsele. Se instalează dezipat în folderul principal al magazinului. Descarcã

Accesibilitate

Puteţi să accesaţi serverul de pe orice calculator din reţea, dacă folosiţi internetul, puteţi folosi aplicaţia de pe orice calculator cu acces la internet, trebuie să configuraţi doar serverul să fie accesibil din internet;
Contabilul dvs. poate finaliza orice situaţie contabilă de care aveţi nevoie, de acasă, fără a se mai deplasa la sediul firmei.

Schimbaţi Serverul

Puteţi să schimbaţi serverul, odată cu creşterea afacerii dvs, folosind programul gratuit de migrare date server SQL, vă puteţi transfera datele de pe un server pe altul;

Securitate

Accesul la sever este cu parola stabilită de dvs, puteţi folosi oricâte staţii de lucru doriţi.
Toate serverele SQL dispun de unelte proprii de salvare şi restaurare a datelor, trebuie doar să le descărcaţi de la producător şi să le instalaţi;

2017 All Rights Reserved | by: www.gestiune-sql.ro