Modulul VânzărileAcest modul permite emiterea bonurilor de material, listarea bonurilor prin intermediul casei de marcat, elaborarea facturilor proforme, a facturilor, avizelor de însoţire a mărfii şi chitanţelor. La elaborarea facturilor este permisă preluarea datelor din factura proformă, precum şi la crearea avizelor de însoţire a mărfii se poate prelua datele din o factură existenţa. Formatele sunt implicit pe hârtie A4. Înregistrarea bonurilor din factura şi a încasărilor se face explicit de către operator, existând posibilitatea emiterii bonului fiscal sau a chitanţei la alegere. Bonurile de material se crează explicit în cazul facturilor şi implicit la elaborarea de bonuri. Vânzările se fac prin:


- Editare Bon - bon fiscal (fără factura, sau din factura clienţi persoane fizice sau juridice) sau bon de producţie (emitere - executant - magazie)

- Factura - cu material (vânzări cu amănuntul) sau produse şi servicii (unităţi de producţie)
Bonul fiscal se obţine în fiecare caz opţional. Pentru a folosi emiterea bonurilor fiscale trebuie configurata staţia respectivă:

- Să existe o casă de marcat conectată la calculator.

- Să existe licenţa aplicaţie DatPrint, dacă folosiţi casa de marcat Datecs, de la furnizorul casei de marcat sau de la http://www.datecs.ro/ (nu este inclusă în preţul aplicaţiei curente şi este aprox.50 RON şi se acordă pe bază de CUI).

- Să fie configurata aplicaţia - modulul de întreţinere - să folosească executabilul casei de marcat.

- Pentru contabili, cei care doresc să ţină contabilitatea mai multor firme, există o casă de marcat virtuală, care nu necesită conectare la o casă de marcat fizică, prin care se pot desfăşura operaţiile de emitere a bonurilor fiscale, probabil cu cantităţile ce vor fii vândute pe o anumită perioadă, conform listei primite de la vânzător.
Văd monetar permite afişarea (şi exportul) datelor privind încasările din ziua respectivă. Din această fereastră la sfârşitul zilei sau a doua zi se pot înregistra vânzările prin casă de marcat în jurnalul de vânzări, după care se poate face şi înregistrarea încasărilor în registrele de încasări corespunzătoare. Dacă se respectă acesta ordine, programul face automat corespondenţa între vânzări şi încasări.
"Modific Preţ" permite modificarea preţului de vânzare cu amănuntul a mărfii, indicat este să se facă o listare a situaţiilor stocurilor înainte şi după. Modificarea preţului afectează valoarea adaosului comercial